fbpx

Health Skincare Shop Individual Interior Design

Another retail shop project for our client who was introduced to us by the owner of Aromatic Land Perfume Shop.

It’s a great feeling to know when your client is satisfied by your service and keeps in touch with the team.

This project was very similar to the Aromatic Land Perfume Shop, but with a larger space of 60 sqm, therefore we had more space to play around with for ideas and to display more products.

The main requirement for us was to make use of all 4 walls in the shop. For this reason we made a decision to place the Cashier Area in the middle of the space as an “Island” attached right next to construction pillars. In this project we wished to highlight natural materials as a component of the overall theme. Therefore, we decided to use natural wood as main finishing and structural material; small pebbles and natural stone for floor finishing, and hundreds of small round LED lights to create the shapes of flowers and butterflies.

Unique project highlights:
> Client introduced as a referral from previous client
> Only natural materials were used
> All 4 Walls used for products display
> Interesting unique hanging light solution

Project Type : Individual Interior Design
Design Concept : Modern ZEN
Job Duration : 10 Days
Year : 3Q 2019

Property Type : Commercial, Shop
Estimated Area : 60 Sqm
Unit Type : Retail Shop

อีกหนึ่งโปรเจคร้านค้าปลีกสำหรับลูกค้าของเรา  ผู้ซึ่งได้รับการแนะนำให้รู้จักกับเราโดยเจ้าของร้าน Aromatic Land Perfume Shop

เรารู้สึกดีใจและมีความสุขทุกครั้ง เมื่อได้รับรู้ว่าลูกค้ามีความพึงพอใจกับบริการของเราและติดต่อกับเราอยู่เสมอ

โปรเจคนี้มีความคล้ายคลึงกับร้าน Aromatic Land Perfume Shop  แต่แตกต่างกันตรงขนาดพื้นที่ ซึ่งมีขนาดใหญ่กว่า 60 ตารางเมตร  ทำให้ทางเรามีพื้นที่มากขึ้นในการนำเสนอไอเดียและการจัดแสดงสินค้าให้กับทางร้าน

โจทย์หลักที่ทางลูกค้าตั้งให้เรา คือความต้องการที่จะใช้ประโยชน์จากกำแพงทั้ง 4 ด้านที่มี เราจึงตัดสินใจวางจุดแคชเชียร์ไว้ตรงกลางของพื้นที่ให้ดูเหมือนกับเป็น

“เกาะ” โดยสร้างยึดติดกับเสาเดิมของอาคาร สำหรับโปรเจคนี้เราต้องการเน้นการใช้วัสดุธรรมชาติเป็นธีมหลัก จึงมีการเลือกใช้ไม้จริงจากธรรมชาติเป็นทั้งวัสดุตกแต่งและโครงสร้างหลัก ใช้ก้อนกรวดขนาดเล็กและหินธรรมชาติตกแต่งบริเวณพื้น และใช้ไฟ LED ทรงกลมขนาดเล็กนับร้อยดวงในการตกแต่ง เพื่อสร้างบรรยากาศภายในร้านให้ดูราวกับว่ากำลังเดินอยู่ท่ามกลางทุ่งดอกไม้และหิ่งห้อย

จุดเด่นของโครงการ:

> ลูกค้าได้รับการแนะนำให้รู้จักกับเราผ่านทางลูกค้าที่เคยใช้บริการของเรา

> ใช้วัสดุตกแต่งจากธรรมชาติเท่านั้น

> ผนังทั้ง 4 ด้านถูกใช้สำหรับแสดงผลิตภัณฑ์

> ใช้วิธีตกแต่งแสงไฟที่แตกต่างไปจากเดิมเพื่อแก้ปัญหาเรื่องแสงสว่างภายในร้าน

ประเภทของโครงการ: ออกแบบตกแต่งภายในส่วนบุคคล

แนวคิดการออกแบบ: Modern ZEN

ระยะเวลาทำงาน: 10 วัน

ปี: 3Q 2019

ประเภทอสังหาริมทรัพย์: อาคารพาณิชย์, ร้านค้า

พื้นที่โดยประมาณ: 60 ตารางเมตร

ลักษณะ: ร้านค้าปลีก

PERSPECTIVE

GET IN TOUCH